Vanaf het terras van Zorghotel Nieuw Hydepark kan men genieten men van het uitzicht op het landgoed
Vanaf het terras van Zorghotel Nieuw Hydepark kan men genieten men van het uitzicht op het landgoed Fotohunter-Jaap de Jager

Nieuw Hydepark huisvest aanbieder zorgvakanties

6 maart 2018 om 09:25 lokaal Deel je nieuws

Conferentiecentrum en Zorgvakantiehotel Nieuw Hydepark in Doorn huisvest sinds een paar maanden ook de stichting Hetvakantiebureau.nl. Deze stichting organiseert in opdracht en met financiële steun van PKN en van andere fondsen meer dan 70 vakantieweken voor senioren die zorg of begeleiding nodig hebben. De vakanties vinden plaats in 8 (aangepaste) accommodaties in Nederland, waaronder Nieuw Hydepark aan de Driebergsestraatweg. 

Vakantiegasten in de watten leggen
De vakanties van onze circa 2500 vakantiegasten worden mogelijk gemaakt door de inzet van zo’n 1500 vrijwilligers per jaar. Zij verzorgen een leuk programma met o.a. workshops, uitstapjes, muziekvoorstellingen, gaan fietsen, winkelen of wandelen met onze vakantiegasten, maar leggen hen vooral in de watten. Daarnaast is ook de zorg goed geregeld door de inzet van gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen. Onze vakantiegasten genieten er volop van, zoals een vakantiegast afgelopen jaar zei: ‘Dit hadden we in onze stoutste dromen niet kunnen bedenken. Je vraagt een vinger en krijgt een hele hand’. 

Mee als gast of vrijwilliger?
Wilt u ook eens gezellig op vakantie om andere mensen te ontmoeten, uitstapjes te maken en verwend te worden? Of wilt u tijdens onze vakanties mee als zorgvrijwilliger? Wij zoeken continu gediplomeerde verzorgenden en verpleegkundigen zowel net afgestudeerd als ruim ervaren. Belt u ons vooral voor meer informatie of voor het aanvragen van onze Vakantiegids (0343) 74 58 90. Mailen mag ook naar info@hetvakantiebureau.nl.

Meewerken op kantoor?
Er is een vacature voor een medewerker Reserveringen (24 uur, starten per 1 mei)). De afdeling Reserveringen met 3 parttime medewerkers, beantwoordt o.a. vragen van vakantiegasten telefonisch en per mail, boekt reserveringen en regelt annuleringsverzekeringen. Daarnaast verzorgt de medewerker o.a. de correspondentie, heeft bij zorgvragen overleg met thuiszorg van de gast en doet voorraadbeheer. Voor meer uitgebreide informatie kunt u bellen met Mijndert Blanken: (0343) 74 58 90 (ma t/m do). Wij ontvangen uw sollicitatiebrief met Curriculum Vitae uiterlijk 19 maart: Hetvakantiebureau.nl Postbus 264, 3940 AG Doorn, t.a.v. Mijndert Blanken of via mblanken@hetvakantiebureau.nl.

Vrijwilligers fietsen graag met onze vakantiegasten in de omgeving van het hotel op de duofiets of rolstoelfiets
advertentie
advertentie