Alzheimer Café, 9 maart in Leersum

27 februari 2020 om 15:09 Column Deel je nieuws

Alzheimer Café, 9 maart in Leersum

Maandagmiddag 9 maart 2020 is er in de Binder, Hoflaan 29 te Leersum weer een Alzheimer Café.  Het thema deze middag is Opkomen voor je belangen, ook als je dementie hebt, waarin juriste Mia Schrik veel thema's zal behandelen als iemand in uw naaste omgeving zijn/haar zaken niet meer naar behoren kan regelen.

Mia Schrik weet op levendige wijze de verschillende juriodische mogelijkheden te duiden welke van toepassing kunnen zijn bij het naderen van wilsonbekwaamheid.

Wanneer bent u voor de wet wilsonbekwaam, welke rechten heeft u nog, wie kan uw belangen behartigen en welke rechten hebben uw vertegenwoordigers ?

Aan het eind van de lezing is er ruim gelegenheid om vragen te stellen.

Het café gaat open om 13:30 uur. Gastvrouwen/heren ontvangen de gasten en maken hen wegwijs. Alzheimer Nederland staat er met een informatietafel. De inloop en ontvangst met koffie en thee duurt tot 14.00 uur. 

Daarna start de lezing van Mia Schrik. 

Uiterlijk 15.30 uur is het programma afgelopen en is er gelegenheid een drankje te nemen en even na te praten.

Iedereen is welkom, u hoeft zich vooraf niet aan te melden. De toegang is gratis evenals de koffie en thee. De organiserende initiatiefnemers: Alzheimer Nederland afd Zeist e.o., Quarijn en Dorpsnetwerk Leersum.

Voor meer informatie en vragen over vervoer Alzheimer Nederland afd Zeist e.o.:

Bob Kniese  06-53250003

https://www.alzheimer-nederland.nl/regios/zeist-en-omstreken

 

advertentie
advertentie