Stamppotmaaltijd Zonnebloem Maarn/Maarsbergen
Stamppotmaaltijd Zonnebloem Maarn/Maarsbergen Joop Duisterhout

Stamppotmaaltijd Zonnebloem afdeling Maar/Maarsbergen

1 maart 2018 om 13:31 lokaal Deel je nieuws

Afgelopen dinsdag 27 februari had de afdeling Maarn/Maarsbergen van de Zonnebloem weer zijn jaarlijkse stamppotmaaltijd. Ondanks de koude en het grote aantal griepgevallen was er toch een grote opkomst. Ook een aantal van onze gastvrouwen/heren was helaas door de griep geveld.

De stamppotmaaltijd is zo langzamerhand een vast onderdeel van het programma geworden. De afgelopen jaren werd het betaald uit een legaat van een gast waar onze, helaas overleden gastvrouw Anneke van Rheenen, veel mee te maken heeft gehad. Ter nagedachtenis aan Anneke heeft Leo, haar echtgenoot, aangeboden om het dit jaar te betalen. Leo was tijdens de maaltijd ook aanwezig en had nog een verrassing. Hij was onlangs 70 jaar geworden en schonk de cadeaubijdragen nu aan de zonnebloem in de vorm van een cheque. Deze bijdrage komt weer goed van pas en zal worden gebruikt voor de komende High Tea.

De gasten werden om half vijf ontvangen met een drankje en een hapje. De stamppotten waren weer geleverd door onze plaatselijke slager. Er kon gekozen worden uit Hachee met rodekool, boerenkool met rookworst en zuurkool met rookworst of gehaktbal. Het was weer van uitstekende kwaliteit en de gasten lieten het zich goed smaken. Na afloop was er nog een heerlijk toetje en koffie na.

 

advertentie
advertentie