Loes en Hajo
Loes en Hajo IK ZORG

Hajo en Loes van GGD regio Utrecht te zien in landelijke tv-commercial Ik Zorg

10 december 2019 om 15:54 Zorg Deel je nieuws

Den Haag, 9 december - Vanaf vandaag zijn artsen maatschappij en gezondheid Hajo en Loes van GGD regio Utrecht te zien in één van de nieuwe tv-commercials van Ik Zorg. Hierin vertellen verschillende professionals uit Zorg en Welzijn, waaronder Hajo en Loes waarom zij in de sector werken. De tv-spotjes zijn onderdeel van de landelijke campagne Ik Zorg die vorig jaar is gestart om zorg- en welzijnsprofessionals te steunen in wat ze doen en nieuwe medewerkers aan te trekken. Dat is belangrijk om nu en in de toekomst goede zorg en welzijn te kunnen bieden.

Loes, gespecialiseerd in infectieziektebestrijding: “Hajo en ik hebben alle twee dezelfde missie: ervoor zorgen dat mensen niet ziek worden. En daarin hebben we alle twee ons eigen vakgebied. Hajo weet heel veel over jongeren en jeugd en hoe de organisatie is op school.”

Hajo, jeugdarts: “Loes en ik komen bijvoorbeeld bij elkaar als een kind op een school ziek is en waarbij gedacht wordt aan een infectieziekte.”

Naast Hajo en Loes uit de GGD delen ook zorg- en welzijnsprofessionals uit de ambulancezorg, eerstelijnszorg, geestelijke gezondheidszorg, gehandicaptenzorg, kraamzorg, ouderenzorg, thuiszorg, jeugdzorg, sociaal werk én de ziekenhuiszorg hun ervaringen voor de campagne. Wat inspireert hen? Wat zijn hun ambities? Waar zijn ze trots op?

In de sector Zorg en Welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. En wie kunnen beter uitleggen waarom het werken in deze sector zo bijzonder is, dan zorg- en welzijnsprofessionals zelf. Ze delen hun ervaringen via commercials op televisie, maar ook in uitgebreidere video’s op social media en ontdekdezorg.nl

Op het platform ontdekdezorg.nl vindt iedereen die geïnteresseerd is in werken in Zorg en Welzijn praktische handvatten en beschikbare vacatures in de regio. Ook kunnen zij er terecht voor loopbaanadvies van Sterk in je werk.

Over Ik Zorg

De campagne Ik Zorg is een samenwerking van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), werknemers- en werkgeversorganisaties en beroepsverenigingen in de sector Zorg en Welzijn. De campagne is onderdeel van een brede aanpak om personeelstekorten in Zorg en Welzijn terug te brengen.

advertentie
advertentie