Prijsuitreiking Muziekconcours Muziekcirkel Driebergen
Prijsuitreiking Muziekconcours Muziekcirkel Driebergen nvt

Hoog niveau op Muziekconcours door Muziekcirkel Driebergen

18 november 2019 om 11:37 Muziek Deel je nieuws


Zaterdag 16 november kon Driebergen zich verheugen gastdorp te zijn voor veel muzikaal talent op hoog niveau. Het jaarlijkse Muziekconcours van de Muziekcirkel Driebergen voor alle instrumenten vond plaats in de Grote kerk aan de Hoofdstraat en trok talent uit heel Nederland. Dit concours biedt jaarlijks een podium aan getalenteerde amateurmusici in twee categorieën: categorie I t/m 13 jaar en categorie II 14 t/m 21 jaar. 
De Prijswinnaars in categorie I waren: eerste prijs: pianist Maxi Smit uit Amsterdam. De tweede prijs ging naar violiste Myra Fransen uit Amersfoort en een gedeelde derde prijs was voor de violiste Sabine Posthuma uit Driebergen en Thierry van der Weijden uit Odijk die zowel viool als piano speelde. 
In de categorie II kreeg violiste Puck Dekkers uit Driebergen de eerste prijs, zij sleepte ook de prestigieuze prijs van pianist Bas Verheijden in de wacht om in zijn concertserie op te treden met een recital. De tweede prijs ging naar de zangeres Mukti Murton uit Driebergen en de derde prijs werd gewonnen door de pianist Robert van der Lelie uit Apeldoorn. 
Alle kandidaten kregen een uitgebreid juryrapport mee naar huis en zo kon iedereen terug kijken op een mooie en leerzame dag. www.muziekcirkel.nl
 

advertentie
advertentie