Inloopdagen Rembrandt College Veenendaal

31 oktober 2019 om 16:37 Onderwijs Deel je nieuws

Inloopdagen Rembrandt College

Op 31 oktober, 1 november, 4 en 5 november zetten de leraren van het Rembrandt College de deur van hun klaslokaal weer open voor leerlingen uit groep 7 en 8. Vanuit de hele regio komen leerlingen en docenten van basisscholen kennismaken met de school, de leraren en de vakken die in het voortgezet onderwijs gegeven worden.

Vorig jaar ontdekten 1000 leerlingen van 30 basisscholen de wereld met Google Earth Pro, deden ze mee aan een topo-race, volgden ze allerlei taalcursussen, leerden ze de spieren en gewrichten in het menselijk lichaam kennen en gingen ze aan de slag met elektrische schakelingen.

Naast die typische Rembrandt-lessen is het ook een goede gelegenheid om vragen te stellen!

Klopt het dat je bij het Rembrandt College vakken op verschillende niveaus kunt volgen? Klopt het dat er elk jaar 4 schoolfeesten zijn die door leerlingen zelf worden georganiseerd? Geeft het Rembrandt College echt zelf huiswerkbegeleiding?

Nieuw dit jaar is dat leerlingen zich ook individueel kunnen inschrijven voor deze inloopdagen. Dus als de basisschool het Rembrandt College niet bezoekt, is het toch mogelijk kennis te maken met de school.

Kijk ook op https://www.rembrandt-college.nl/algemene+info/Inloopdagen  voor meer informatie en meld je aan!

Ouders en leerlingen kunnen ook tijdens de Open Dag op 17 januari aanstaande de sfeer komen proeven op het Rembrandt College.

advertentie
advertentie