De HCC!SeniorenAcademie helpt!

8 augustus 2019 om 22:00 Evenementen Deel je nieuws

De Inloop Digitale Hulp is bedoeld voor iedereen die praktische hulp en ondersteuning nodig heeft bij het gebruik van tablet, smartphone en e-Reader. Hulp voor zowel Apple, Android als Windows!
Te denken valt aan:
•    apps installeren
•    accounts aanmaken op uw apparaat
•    E-mail problemen
•    instellingen aanpassen
•    lenen e-books bibliotheek

De maatschappij digitaliseert steeds meer en voor  veel mensen is het niet eenvoudig daarmee om te gaan.

De vrijwilligers van de HCC!Seniorenacademie helpen bij startersproblemen en met gerichte informatie. Ook degenen die al enigszins vertrouwd zijn met automatisering kunnen worden geholpen met hun kennis uit te breiden.

Zo organiseert de HCC!SeniorenAcademie op een 50-tal locaties maandelijks bijeenkomsten waar voorlichting over digitale onderwerpen wordt gegeven, zoals het gebruik van laptop,  tablet, internetbankieren, werken met de tekstverwerker, fotoprogramma’s, robots en nog veel meer. Abonneer u op de nieuwsbrief of de persberichten in plaatselijke weekbladen.
Op deze bijeenkomsten kunnen bezoekers natuurlijk terecht met vragen, maar ook voor hulp.
De gratis Inlopen Digitale Hulp in deze regio zijn: 19 augustus in de Bibliotheek De Binder Leersum, 27 augustus in de Veluwehal Barneveld, 5 september  in De Cultuurfabriek Veenendaal, 16 september in de Bibliotheek De Binder Leersum, 17 september in Cultura Ede. Aanvang 14u-16u.

De bijeenkomsten in deze regio hebben het onderwerp: Slimme Robots. Wat doen ze, waar worden ze voor gebruikt en hoe programmeer je ze. De presentaties worden gehouden: in Ede op de eerste woensdagmiddag van de maand in Het Kernhuis, in Veenendaal de 3e dinsdagmiddag in Sola Fide en in Maarn op de laatste dinsdagmiddag van de maand in Dorpshuis De Twee Marken. Aanvang 13.30u. – 16u.

 Leden kunnen deze bijeenkomsten gratis bijwonen. Gasten tegen betaling van toegang.

Interesse? bekijk de regelmatige persberichten in de plaatselijke weekbladen of kijk op www.seniorenacademie.hcc.nl of abonneer u op de nieuwsbrief via de site.

Leden van de HCC!Seniorenacademie krijgen elk kwartaal het blad “CompuLinks” toegestuurd met uitgebreide computerinformatie en kunnen verder gebruik maken van de Helpdesk en de Vraagbaak.

Dit alles onder het motto: De SeniorenAcademie is er voor de beginnende en de iets gevorderde computergebruiker die verder wil.

advertentie
advertentie