Naaiatelier
Naaiatelier Lenneke Bolt

De Inloop: dé ontmoetingsplek in de zomervakantie

28 juli 2019 om 11:05 Maatschappelijk Deel je nieuws

Tijdens de zomervakantie is de Inloop open! Dus ben je terug van vakantie, of blijf je deze zomer gewoon lekker thuis, kom dan gezellig langs bij de Inloop. De koffie staat klaar!

Janneke Stoevelaar, coördinator in Driebergen: “In de zomer zitten veel mensen vaak thuis omdat er weinig te doen is. Sportclubs en verenigingen hebben een zomerstop, familie of vrienden zijn met vakantie. Daarom is iedereen die behoefte heeft aan een praatje, of mee wil doen met één van onze activiteiten van harte welkom!"

In Driebergen zit De inloop in de Delerij, aan de Oranjelaan 73 (bij de Eurowinkel) en in Doorn aan de Sitiolaan 197. De Inloop is een ontmoetingsplek waar mensen mét en zonder kwetsbaarheid zich thuis kunnen voelen. Een plek voor jong en oud, een plek waar mensen graag hun interesses en talenten delen met anderen. Op beide locaties zijn diverse activiteiten, die ook in de zomer doorgaan.

U kunt bijvoorbeeld meedoen met het naaiatelier, Samen Soepen, taalondersteuning, een spelletje of een wandeling, of aanschuiven voor een heerlijke maaltijd. Maar gewoon even een kopje drinken mag ook!

Activiteiten en openingstijden zijn per locatie verschillend en kunt u vinden op onze website: www.deinloop.net

advertentie
advertentie