Client van De Regenboog deelt zelfgemaakte kussentjes uit
Client van De Regenboog deelt zelfgemaakte kussentjes uit Dorpsmoestuin Maarn Maarsbergen

Dorpsmoestuin Maarn druk bezocht

23 mei 2019 om 12:06 lokaal Deel je nieuws

Afgelopen woensdag was de Dorpsmoestuin Maarn Maarsbergen druk bezocht. Clienten van Dagbesteding De Regenboog in Maarn kwamen hun zelfgemaakt kussentjes brengen. De kussentjes zijn gemaakt voor de nieuwe boomstamstoeltjes in de moestuin.

De moestuin ligt in het hart van Maarn direct naast Dorpshuis De Twee Marken.

De moestuin is een intiatief van inwoners uit Maarn en Maarsbergen en voor alle inwoners van deze dorpen. Elke maand wordt er een PLUK DE MIDDAG georganiseerd. Waar onder het genot van limo en traktaties geinspireerd op de moestuin samen wordt gezaaid, geoogst en onkruid geplukt.

Dankzij de nieuwe stoeltjes en kussentjes is het eenvoudiger om tussen de werkzaamheden te genieten van een hapje en een drankje. Ook is het nu voor de twee Maarnse bassisscholen mogelijk om voor hun leerlingen lessen te organiseren in de moestuin. De eerst volgende PLUK DE MIDDAGEN zijn op: vrijdag 14 juni en vrijdag 12 juli 2019. De middagen zijn altijd tussen 14.30 en 16.00 uur. Deelname is gratis, groene vingers en aanmelden niet nodig. De deelnemers worden verzocht om zelf iets te drinken mee te nemen. Adres: Dorspmoestuin Maarn Maarsbergen, Tromplein 3, in Maarn naast het Dorpshuis.

 

 

 

 

 

 

De bezoekers van de moestuin in de wilgenhut met de zelfgemaakte kussentjes
Veel belangstelling bij het uitdelen van de zelfgemaakte kussentjes
De bezoekers van de moestuin in de wilgenhut met de zelfgemaakte kussentjes
advertentie
advertentie