Home design en servies in de winkel
Home design en servies in de winkel Bruce Westeneng

PRJCT 71 opent winkeldeuren in Zeist

18 december 2018 om 08:12 lokaal Deel je nieuws

Zeist, 18 december 2018 – Zeist is een nieuwe concept store rijker. PRJCT 71 heeft zijn deuren geopend in november met industrieel design, kleding en gifts voor mannen. Een vernieuwende winkel in de straten van Zeist. De winkel is te vinden bij Home of Hearts op de Steynlaan 85.

Sinds november is in Zeist de nieuwe concept store PRJCT 71 geopend. De winkel verkoopt industrieel design voor in én om het huis. Daarnaast kun je er terecht voor kleding en gifts voor mannen. De concept store is gericht op de man maar  de deuren staan natuurlijk ook open voor  moeders, zussen en bijvoorbeeld vriendinnen die opzoek zijn naar iets speciaals voor het interieur of cadeaus voor hun favoriete man.

Het industrieel design is vintage en uniek in zijn soort. Dit assortiment is aangevuld met onder andere bijpassend servies, bestek en andere items voor koken en dineren. De kleding omvat de mooiste basiskleding voor mannen. Met knitwear van Gabba en t-shirts, crewnecks en hoodies van Colorful Standard heeft Zeist nu een kledingshop met stijl. Daarnaast vind je er mutsen en sjaals, zwembroeken, sokken en meer. Leuk voor jezelf of als cadeau. Bij de cadeaus kun je verder denken aan mooie tafelboeken, glaswerk, gentlemens hardware en armbanden. PRJCT 71 sluit aan bij een vraag die je in veel steden ziet, kwaliteitsproducten onder één dak voor mannen. Eigenaren van de winkel zijn Marieke Bolhuis en de broers Bruce en Brian Westeneng. “In de winkel vind je spullen die wij zelf ook in huis zouden neerzetten of aan zouden trekken. Wij geloven dat Zeist en omgeving hier ook blij van wordt” aldus eigenaar Brian Westeneng.

Dat de consument enthousiast is blijkt uit de eerste weken sinds opening. De winkel wordt direct omarmd door de klant. PRJCT 71 vindt men onder het dak van Home of Hearts op de Steynlaan 85. Home of Hearts is met haar shop-in-shop concept al jaren een begrip in de provincie Utrecht. Met de diversiteit aan winkeliers kun je er voor elke gelegenheid terecht. Ook voor een heerlijke stukje taart, lunch of high-tea in de lunchroom.

Over PRJCT 71

PRJCT 71 is een concept store in Zeist. Je kunt er terecht voor industrieel design, kleding en gifts voor mannen. De winkel is te vinden op de Steynlaan 85. Laat je voor meer informatie inspireren door de Facebook en Instagram van PRJCT 71.

Kleding in de winkel
advertentie
advertentie