De erwtensoep ging er wel in
De erwtensoep ging er wel in Jan de Jong

Herfstmarkt Utrechts Landschap/Amerongse Bos zeer geslaagd

21 oktober 2018 om 12:38 lokaal Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag, 20 oktober, hield Utrechts Landschap/Amerongse Bos weer haar jaarlijkse herfstmarkt.  

Mede door het mooie weer was het  de hele dag een komen en gaan van enthousiaste bezoekers. Velen hadden hun (klein)kinderen meegenomen, en terecht, want ook voor hen was er genoeg te doen. Zo werd er met veel plezier deelgenomen aan de knutselworkshop en ook het midwinterhoornblazen was bij de kinderen een favoriet onderwerp om eens uit te proberen. Knap hoor om uit zo'n hoorn geluid te krijgen. Vanuit het publiek kwamen dan ook louter positieve reacties over deze dag. Met name over de grote diversiteit aan producten was men zeer te spreken.

Ook de diverse stands hadden over belangstelling niets te klagen en de 30 deelnemende standhouders toonden zich aan het eind van de dag zeer tevreden over de belangstelling en de verkoopresultaten.

Er werden o.l.v. een ervaren gids maar liefst 5 wandelingen gelopen door het omliggende bos en wie daar aan deelnam ging met een schat aan nieuwverworven kennis weer naar huis.

Het aanwezige promoteam van Utrechts Landschap was ook blij met de grote opkomst en kon aan het eind van de dag terugkijken op een aantal nieuw aangeworven beschermers en mogelijk zelfs enkele nieuwe vrijwilligers.

Leuk was ook, dat dit keer zowel door RTV Utrecht als door Hubèrt Mol in zijn programma op

Radio M, aandacht aan dit evenement werd besteed.

Grote dank gaat uit naar de vrijwilligers van Team Amerongse Bos die ook dit jaar weer klaar stonden om de markt tot een succes te maken, en zonder wie dit evenement niet mogelijk zou zijn. Met de eerste voorbereidingen werd al begonnen aan het begin van dit jaar dus u kunt wel nagaan wat een werk er verzet is.

Volgend jaar weer? Utrechts Landschap/Amerongse Bos denkt van wel en hoopt dat dan ook diegenen die nu thuis gebleven zijn, dan wel zullen komen, want het was echt de moeite waard.

Knutselworkshop voor de kinderen
Portrettekenaar in actie!
advertentie
advertentie