Banner Herfstfair
Banner Herfstfair Pieter de Man

Landgoed Beukenrode toneel voor de eerste Herfstfair op de Heuvelrug

24 september 2018 om 11:58 lokaal Deel je nieuws

DOORN – Op 14 oktober a.s. organiseert Jachthuis Beukenrode samen met Karsten&Konings Events voor het eerst een Herfstfair op Landgoed Beukenrode in Doorn. De fair zal in het teken staan van outdoor, lifestyle en food.

De fair is voor iedereen die van buitenleven, vissen, jagen wandelen en lekker eten & drinken houdt. Op de fair zijn een keur aan exposanten (60 – 80) aanwezig met brocante producten, outdoor kleding, woonaccessoires en delicatessen. Daarnaast worden er verschillende demonstraties en shows gegeven gedurende de dag. Ook voor kinderen worden er volop activiteiten georganiseerd en is er o.a. een klimbaan en springkussen aanwezig.

Op de herfstfair zal een food-court opgetuigd worden waar men naar hartenlust van wilde happen en dranken kan genieten. Lokale bierbrouwers zullen hun speciale Herfstbieren laten proeven om gezellig bij de vuurplaats gelijkgestemden te ontmoeten en te proosten.

Het evenement vindt plaats op 14 oktober en start om 10:00 en zal rond 18:00 uur eindigen. De entree is voor iedereen gratis en mensen die met de auto komen kunnen parkeren (€4,00 euro) op het terrein van de Mariniers aan de Oude Arnhemse Bovenweg.

advertentie
advertentie