Koffie-ochtend met de Oudheidkamer tijdens Zoute Inval
Koffie-ochtend met de Oudheidkamer tijdens Zoute Inval Bibliotheek Z-O-U-T

Koffie-ochtend met de Oudheidkamer

dinsdag 6 juni 2023 10:30 tot 12:00

Op dinsdagochtend 6 juni kun je van 10.30 tot 12.00 uur in de Cantina van het Cultuurhuis in Doorn terecht voor een gezellige koffie-ochtend met een lezing door de Oudheidkamer. Tijdens deze ochtend houdt Paul van Dijk van de Doornse Historische Vereniging Thorheim een lezing over het landgoed ‘Boschoord’ en de rol van Adam en Eva in het paradijselijk Doorn. Wat was hun relatie met de Kaapse Bossen? Naast deze beeldengroep komen ook andere zaken ter sprake, zoals de Helenaheuvel en de Doornse Kei.

Zoute Inval

De Bibliotheek Z-O-U-T organiseert regelmatig bijzondere activiteiten, lezingen en workshops onder de naam de Zoute Inval. Deze Zoute Inval vindt plaats in de vestiging in Doorn. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om deel te nemen en de activiteit is gratis bij te wonen. Vooraf aanmelden is gewenst en kan per email, telefoon of aan de balie in de Bibliotheek. 

Locatie