Healing samenkomst

zondag 4 juni 13:30 - 16:30

Wat is healing? In de kern is alle genezing zelfheling. Het heeft alles te maken met de verbinding met jouw ziel en het kunnen ontvangen van die hogere energieën. Ontspanning, goed ademen, vrede ervaren, open stellen.Dat zijn allemaal kernwoorden om helende energieën te kunnen ontvangen. We werken tevens samen met onze Lichtteams (Meesters, engelen, helpers). Deze middag werkt genezend op alle niveaus: lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. 

Door middel van oefeningen, geleide meditaties, muziek, klank en teachings word je uitgenodigd om de helende energieën te ontvangen en haar werk te laten doen. Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Wanneer: zondag 5 februari 2023 (en iedere 1e zondag van de maand)

Waar: Santura, natuurlijk gezond, Patrimoniumstraat 2, Driebergen

Tijd: 13.30 - 16.30 uur

Bijdrage: € 39 (incl. 21% BTW, thee met lekkers)

Aanmelden via email bij Christa Nagtegaal, Helende reis sessies en het Pad naar Meesterschap, in Driebergen en Doorn

E: christa@christanagtegaal.nl

M: 0611566239

W: www.christanagtegaal.nl

Locatie