Informatiebijeenkomst leesclub in Driebergen

vrijdag 2 juni 2023 14:00 t/m 15:00

Ghandi, Fredrik Ruysch, Hans van Mierlo, Hella Haasse... Er zijn zo veel interessante levensverhalen om je in te verdiepen. Heb je altijd al willen weten of een leesclub iets voor jou is? Probeer eens een leesclub biografieën. Want samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Op 2 juni kun je in Driebergen kennis maken met de leesclubs van Senia in de Bibliotheek Z-O-U-T.

Leesclubs van Senia

Senia faciliteert leesclubs door heel Nederland. In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. De meeste leesclubs lezen zeven boeken per jaar; het aantal bijeenkomsten is gelijk aan het aantal te bespreken boeken. Elke leesclub bepaalt zelf waar en wanneer de groep bij elkaar komt. Senia versterkt handige leeswijzers, waardoor de boekbesprekingen al snel verdiepend zijn.

Informatiebijeenkomst in Driebergen

Ontdek wat de meerwaarde van een leesclub biografieën kan zijn op vrijdag 2 juni om 14.00 uur in de bibliotheek in Driebergen (Hoofdstraat 164). Iedereen die belangstelling heeft voor de leesclubs van Senia is welkom. De bijeenkomst is gratis. Graag vooraf aanmelden via wilma.dewater@senia.nl. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht. 

Meer informatie over de leesclubs van Senia is te vinden op www.senia.nl.

Locatie