Afbeelding
Snuffelmarkt Amerongen

Snuffelmarkt op het Hof rond de Andrieskerk in Amerongen

zaterdag 17 juni 2023 10:00 tot 16:00

De snuffelmarktcommissie is alweer druk bezig met de voorbereidingen van de Snuffelmarkt in 2023. Door corona is het dan alweer 4 jaar geleden sinds de laatste snuffelmarkt in Juni 2019. Evenals 4 jaar geleden zal deze Snuffelmarkt hopelijk weer een mooie dag worden voor verbinding tussen de gemeenteleden en bezoekers, maar natuurlijk ook met hopelijk een mooie opbrengst. U kunt de datum alvast in uw agenda noteren: zaterdag 17 juni 2023 !! De locatie van de markt is op het Hof rond de Andrieskerk in Amerongen.

Als het aan de commissie ligt dan wordt het weer een gezellig en veelzijdig evenement. Naast de verkoop van een grote variatie aan ‘spullen’, zullen vanzelfsprekend weer allerlei activiteiten plaatsvinden. Bij de voorbereidingen hoort ook de inname van de spullen. Heeft u spullen die bij u in de weg staan, maar die nog prima verkocht kunnen worden via onze snuffelmarkt dan kunt u deze spullen inleveren tijdens de innamedagen. In ieder geval de eerste zaterdagen van elke maand van februari t/m juni in 2023 van 09:00-11:30.

Natuurlijk overbodig om te noemen, maar de spullen graag schoon aanleveren. Waar? Dit kan bij de Bertus Leendersweg: rechts naast nummer 4B (bedrijf van Nuyt) is de ingang. Wat wordt niet ingenomen? Computers, beeldschermen, tv’s, bedden, matrassen, grote meubels. Als u spullen heeft maar niet in staat zijn deze zelf te brengen kunnen ze ook 1 van de onderstaande nummers bellen, dan komen we het ophalen.

Gert van Burken (06-48961533) 

Klaas Brouwer (06-41556724)

Er zijn natuurlijk veel vrijwilligers nodig om een snuffelmarkt tot een succes te maken. Met een telefoontje kunt u zich opgeven bij Gert van Burken of Klaas Brouwer. Als u ideeën hebt voor de markt kunt u contact opnemen met Gert of Klaas.

Namens de snuffelcommissie,

Luc de Ruiter

PR Snuffelmarkt

Locatie