Actrice
Actrice iStock

Samen een toneelvoorstelling maken

dinsdag 21 februari 2023 19:30 t/m 22:00

Toneelspelen en samen met anderen een voorstelling bedenken en spelen! Dat lijkt je vast wel wat omdat je al wat toneelervaring hebt opgedaan en het je leuk lijkt ook op deze manier creatief bezig te zijn.

Deze toneelcursus bestaat uit zeven bijeenkomsten waarin je met elkaar, vanuit een mix van bestaande en geïmproviseerde teksten die die avonden ontstaan, een theatervoorstelling voorbereidt. Vanzelfsprekend krijg je de nodige regieaanwijzingen tijdens de lessen. 

De zes dinsdagavonden duren 2,5 uur en de zevende avond ongeveer 35 minuten. Familie en vrienden zijn uiteraard welkom bij de voorstelling. De datum voor de zevende avond wordt in overleg gepland.

Je cursusleider is Kirsten Benschop. Zij is al vanaf haar twaalfde actief met haar twee grote passies: toneelspelen en schrijven. Eerst in diverse (jeugd)gezelschappen in Veenendaal, daarna in K’onTour Theater, het theatergezelschap dat zij in het jaar 2000 heeft opgericht. Hiermee reist zij met solovoorstellingen door het land en speelt onder meer in cultuurhuizen, bibliotheken en kerken. 

Deze toneelcursus is voor spelers met enige toneelervaring!

Data: 21 februari, 7, 14, 21, 28 maart, 4 april

Kosten voor deze zeven avonden: € 140,00

Voor meer informatie en inschrijving: www.cursusprojectamerongen.nl

Wijzer op de Heuvelrug

Locatie