Activiteitenprogramma voor nieuwkomers in Amerongen

woensdag 15 februari 2023 20:00

Bent U in de afgelopen drie jaar in Amerongen komen wonen? Het Dorpsnetwerk Amerongen organiseert voor U twee activiteiten om het dorp intensief te verkennen. Op woensdag 15 februari informeren wij U vanaf 20.00 uur in de Napoleonschuur met “woord en beeld” uitgebreid over heden en verleden van Amerongen. Aan het eind van de bijeenkomst ontvangt U een tas met informatie materiaal van organisaties en bedrijven. Op zaterdag 18 februari vertellen twee geboren Amerongers U vanaf 10.00 uur tijdens een rondwandeling door de oude kern van het dorp over de geschiedenis. Start vanaf de Napoleonschuur. Beide activiteiten zij gratis. Wel vragen wij U zich vooraf aan te melden bij arievanbarneveld@xs4all.nl of hansvandepol@ziggo.nl

Locatie