Kliederkerk Doorn
Kliederkerk Doorn Henri Achterberg

Storm op zee

zondag 29 januari 2023 16:00 tot 17:30

Op zondag 29 januari is er weer een speciale middag voor basisschoolkinderen in de Maartenskerk in Doorn: Kliederkerk! Op deze middag maken de kinderen op een speelse manier kennis met een verhaal uit de Bijbel, met de kerk en kunnen lekker blijven eten. Ons thema is: Storm op zee

Je bent van harte welkom! Graag opgeven via tessaachterberg@hotmail.com, maar ook zonder opgeven zien we je graag. Kom gezellig langs op zondag 29 januari van 16:00 tot 17:30 in de Maartenskerk in Doorn. 

We collecteren deze middag voor “Kinderen in de knel“, dus neem wat centjes mee als je wilt.

Kliederkerk wordt georganiseerd door de Maartenskerkgemeente en de Nederlandse Gereformeerde Kerk.

Tot dan! 

Locatie