Chocolade workshop
Chocolade workshop iStock

Chocolade workshop

donderdag 29 september 2022 20:00 t/m 22:00

Bent u dol op chocolade? Heeft u altijd al zelf iets van en met chocolade willen maken? Tijdens deze workshop in het chocolade-atelier van Gert en Rianne Vlastuin, komt u meer te weten over chocolade. Hoe maak je bonbons en wat betekent bijvoorbeeld kristalliseren? In de prachtige ruimte van Chocolaterie De Leersumse Kei gaat u drie verschillende lekkernijen maken, waarbij verschillende technieken worden geleerd. Bijvoorbeeld een plaatje waarop rondom toefjes roomchocolade worden gespoten en het midden wordt gevuld en een persoonlijke boodschap. Maar ook het maken van studentenhaverflikken of pindarotsjes. Ten slotte kunt u ook kiezen tussen het maken van slagroomtruffels of Leersumse keitjes. En uiteraard neemt u mee naar huis wat u maakte. Voor meer informatie: www.cursusprojectamerongen.nl

Locatie

  • de Leersumse kei
    Rijksstraatweg 22
    3956cr
    Leersum