Archeologisch koffie-uur
Archeologisch koffie-uur J. Rams

Archeologisch koffie-uur

donderdag 29 september 2022 19:00 t/m 20:00

Op de laatste donderdag van de maand (van 19.00 - 20.00 u) is er een historisch-/archeologisch koffie-uur van de Tijdlijn van Leersum in SCC de Binder, Hoflaan 29, Leersum. Op do. 29 sept. kunt u weer nieuws krijgen over archeologische projecten of verhalen en afbeeldingen over de geschiedenis van de Utrechtse Heuvelrug. U kunt vragen stellen of zelf materiaal meenemen om het te laten zien aan andere bezoekers of gewoon komen luisteren en kijken. De beheerder van de Tijdlijn van Leersum is aanwezig en soms ook de gemeentearcheoloog. Toegang is gratis. Aanmelden is niet nodig en er is gratis koffie/thee en koek van Plus Leersum.

U kunt dan ook de nieuwe tentoonstelling over de PTT in Leersum (gratis) bekijken.

Locatie

  • Tijdlijn van Leersum
    Hoflaan 29-31
    3956ed
    Leersum