Ópen Dag: kennismaken met vrijwilligerswerk op locatie

zondag 25 september 2022 13:00 t/m 16:00

Vrijwilliger worden op de kinderboerderij?

Dit jaar doen wij mee met de Open Dagen: Kennis maken met vrijwilligerswerk op locatie, georganiseerd door Vrijwilligerscentrale Zeist. Wij openen onze deuren voor jou op zondag 25 september tussen 13.00 en 16.00 uur!

’t Woelige Nest is misschien wel de gezelligste kinderboerderij in de regio! Een gezellige ontmoetingsplaats voor jong en oud. Naast veel dieren beschikt de kinderboerderij ook over een mooie speeltuin en veel buitenspeelgoed. Aai de dieren, speel lekker buiten, doe mee met onze leuke activiteiten of vier je feestje bij ons.

Word jij blij van:

- dieren voeren en verzorgen?

- de kinderboerderij openen en sluiten voor publiek en toezicht houden tijdens openingstijden?

- feestjes begeleiden?

- meehelpen bij activiteiten zoals het Schaapscheerdersfeest en de Levende Kerststal?

Kom 25 september bij ons langs voor een kop koffie of thee, een rondleiding en om meer te horen over alle mogelijkheden voor vrijwilligerswerk. Je bent van harte welkom op Boterbloem 3 (ingang Hoendersteeg in Driebergen-Rijsenburg. Zien we je dan?

Waar word jij blij van? Maak er werk van!

Meer informatie: www.vrijwilligerscentralezeist.nl

Locatie

  • Kinderboerderij t Woelige Nest
    Boterbloem 3
    3972sb
    Driebergen