Historisch Maarsbergen
Historisch Maarsbergen

Historisch Maarsbergen

zaterdag 9 juli 2022 10:00 t/m 12:30

Wie zijn deze mannen met wapens? Waar is die luchtfoto genomen?Komende zaterdag, 9 juli 2022, staat onze Open Zolder geheel in het teken van Maarsbergen. De Cultuurhistorische Commissie van Maarn-Maarsbergen Natuurlijk heeft voor u uit diverse bronnen, met name het Regionaal Archief Zuid-Utrecht, een fraaie collectie samengesteld uit historisch beeldmateriaal. Oude beelden vanaf 1900 tot begin deze eeuw. Oude panden, luchtfoto’s, inwoners van Maarsbergen. Kijk mee op ons grote scherm en wie weet ziet u uzelf of voorouders wel voorbijkomen.O ja, Ook als u niet uit Maarsbergen komt bent u van harte welkom.De zolder is open vanaf 10:00u. Aanvang presentatie 10:30u.

Locatie

  • Raadhuis Maarn
    Raadhuisplein 1
    3951xv
    Maarn