is dit een kerstboom?!
is dit een kerstboom?! IVN Heuvelrug Kromme Rijn

Winterbomenwandeling met IVN

zondag 18 december 2022 10:00 t/m 12:00

IVN neemt u graag mee op een mooie wandeling in de Kaapse bossen op zondag 18 december van 10.00 tot ca 12 uur. Bij een wandeling in de winter vallen de altijd groene naaldbomen opeens veel meer op dan de zomergroene loofbomen. De naaldbomen krijgen daarom in de winter meer aandacht. Onze gidsen laten u de verschillen zien tussen de den, spar, zilverspar, douglas, hemlockspar, en lariks. Ze vertellen veel leuke weetjes zoals over het kerstlied “O dennenboom, o dennenboom, wat zijn uw takken wonderschoon”. Wilt u meer weten over deze naaldbomen en de bijbehorende verhalen, ga dan mee met deze interessante winterbomenwandeling.  De start van de wandeling is op parkeerplaats Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 (N227)

Deelname is gratis, Inlichtingen en opgave (uiterlijk 16 december): pietermeijer@planet.nl

Locatie