kerstsfeer op landgoed Maarsbergen
kerstsfeer op landgoed Maarsbergen landgoed Maarsbergen

Kerstsfeer en mooie bomen bij kasteel Maarsbergen

zaterdag 10 december 2022 10:00 t/m 16:00

Op zaterdag 10 december wordt op Landgoed Maarsbergen weer een sfeervolle kerstbomendag georganiseerd. Het Landgoed bekend van Heel Holland Bakt wordt omgetoverd in kerstsfeer. Met een knusse kerststal met de dieren van het Landgoed, een kerstkoor (om 12 uur), Glühwein en warme chocomelk. Kinderen kunnen een leuk kerstkabouterpad lopen en daarna lekker broodjes bakken boven een houtvuur. De vers gezaagde kerstbomen van het landgoed staan weer voor u klaar, veel beter en duurzamer dan bomen die van ver moeten komen! U bent van harte welkom op 10 december van 10-16 uur. Parkeren is gratis buiten het hek van het Landgoed, Maarnse Grindweg 30 te Maarsbergen, uw boom kan voor u naar de auto gebracht worden. Zie ook www.landgoedmaarsbergen.nl

Locatie