diverse group of adults singing in a multicultural choir
diverse group of adults singing in a multicultural choir iStock

Zingen in de kersttijd

dinsdag 29 november 2022 20:14 t/m 21:14

Vind je het leuk om te zingen, maar heb je geen tijd om je aan te sluiten bij een koor of durf je dit niet omdat je denkt dat je niet zo goed kunt zingen…? Dan is dit misschien iets voor je!

Het Cursusproject Amerongen organiseert een paar avonden in de periode in de aanloop naar de kerstdagen om samen te zingen. Het zijn 3 avonden. De eerste avond zing je met de mensen die zich hebben aangemeld voor deze ‘cursus’. De tweede avond oefen en zing je mee met het koor VoiceMail en de derde avond geven we voor iedereen die jij uitnodigt een klein concertje samen met VoiceMail. Misschien ontdek je dan of een koor iets voor je is, of dat je het gewoon fijn hebt gevonden om een aantal avonden met elkaar muziek te maken. Het is in elk  geval de moeite waard om het uit te proberen.

Je ‘docent’ deze avonden is Elien van de Meer, dirigent van VoiceMail in Amerongen. Het leuke van dit koor is dat het 20 jaar geleden is opgericht naar aanleiding van een soortgelijke avond van het cursusproject als we nu weer organiseren. En het koor bestaat nog steeds!

Drie avonden dus: dinsdag 29 november, maandag 5 december en maandag 12 december.

Voor meer informatie en aanmelden: www.cursusprojectamerongen.nl (en omstreken)

Locatie