Darthuizertoneel presenteert: Bruin café “Dubbel D”

vrijdag 25 november 19:30 - 23:30

Op vrijdag 25 en zaterdag 26 november voeren wij onze najaaarsuitvoering weer op.

Wij spelen: Bruin café “Dubbel D” een blijspel geschreven door Evelien Evers.

De regie is in handen van John van Spanje en Monique van Lunteren. Gesouffleerd wordt door Chaline van Bruijnsvoort & Machteld Hop.

De voorstellingen vinden plaats in SCC “De Binder”, Hoflaang 29, te Leersum. Aanvang 20:00 uur en de zaal is open vanaf 19:30 uur.

Kaarten zijn nu al online te verkrijgen op www.darthuizertoneel.nl en vanaf 05 november bij Vívant Edwin en Janet en De Binder.

Inhoud:

Waarom dubbel D? Nee hoor, het is niet wat je denkt. Dubbel D staat voor Derkje en Dorien. Het zijn een paar vrolijke, jolige zussen, die samen een bruin café runnen. Het café wordt bezocht door uitgesproken karakters. Bijvoorbeeld, Reint, die vindt dat hij altijd gelijk heeft. Evert-Jan, een guitig figuur die regelmatig een borrel te veel drinkt. Wilma, zijn vrouw; je kunt haar geen fijngevoelig mens noemen. Harm, een motorrijder in hart en nieren. Met een grote fantasie. Alles wat Harm zegt, moet je halveren en dan is het nog spannend. De excentrieke Jet, die alleen maar via haar hondje praat. Berend, die mondjesmaat komt. Hij is zeer zuinig. Het lukt hem iedere keer weer zonder wat te betalen het café te verlaten. Daar kan de schoorsteen niet van roken! Zouden ze het hoofd boven water kunnen houden?

Spelers:Mariska Boeve, Eva Jaaltink, Walter Jaaltink, Patrick Willemse, Patrick van de Waerdt, Sofie Brouwer - van Lunteren, Mariëlle Hendriks, Marcel Bruijne, Inge Nietveld enWilma Jacobs

Locatie