Chocolate, prunes, raisins and tea in a glass on a black plate. Soft light
Chocolate, prunes, raisins and tea in a glass on a black plate. Soft light iStock

Proeven: de wondere wereld van eerlijke chocolade

woensdag 16 november 2022 20:00 t/m 22:00

Geniet van een interactieve proeverij met speciaal geselecteerde chocolade zoals je nog nooit geproefd hebt. Je zult 4 chocolades proeven (wit, melk en puur)  uit verschillende windstreken en smaakpaletten. Onder begeleiding van een ervaren smaak-expert ga ervaren wat muziek en thee met je smaak doen en wat wel of niet past bij de chocolade; smaakt de chocolade anders met (andere) muziek en gaat de thee of juist de chocolade beter smaken als je ze combineert. Uiteraard vertelt je docente vertelt ook hoe chocolade wordt gemaakt, hoe begint met een klein bloemetje en maak je kennis met de maker en de cacaoboer. Kortom: je leert chocolade proeven als een pro en leert de verhalen achter elke smaak kennen.<p>

Voor meer informatie en aanmelden: <a>www.cursusprojectamerongen.nl</a> (en omstreken)

Locatie