Groepslessen muziek voor kinderen
Groepslessen muziek voor kinderen JRF-studio

Groepslessen muziek voor kinderen

woensdag 16 november 14:15 - 16:45

Op woensdag 31 augustus a.s. starten bij de Heuvelrug Muziekschool in Doorn de groepslessen muziek voor kinderen. Om 14:15 uur start de jaarcursus (30 lessen) ‘Op weg naar je instrument’ voor kinderen van groep 4-5-6. Om 15:15 uur start de korte cursus (8 lessen) ‘Muziek voor 3’ voor kinderen uit groep 3. Om 16:00 start de korte cursus (8 lessen) ‘Overal muziek’ voor kinderen van groep 1-2. Informatie over cursusinhoud en kosten vind je op de website van de muziekschool bij de docentenpagina van Lydia Nagel. Ook kan je je kind via de website aanmelden.

De groepslessen muziek voor kinderen worden gegeven op de Heuvelrug Muziekschool, Kerkplein 12, Doorn.

www.heuvelrugmuziekschool.nl    

Locatie