Bitcoin
Bitcoin iStock

Crypto’s… NFT’s… Blockchain… wat je erover kunt leren...!

donderdag 10 november 2022 20:00 t/m 22:00

Bitcoins, NFT’s, Blockchains… je hoort er over bij het nieuws, leest er over in de krant maar weet je wat het is? Wat is bijvoorbeeld een Bitcoin en waarom zou je er wel of niet mee betalen? En wordt iedereen zo rijk van die Cryptocurrency en wat zijn de risico’s ervan? Er zijn mensen die duizenden of zelfs miljoenen euro’s of dollars betalen voor een digitaal bestand van een ‘plaatje’, een zogeheten NFT? En dan Blockchain, wat is dat nu weer. Gaat dit alles de wereld veranderen of is het een grote hype? Misschien vraag je je af wat je ervan moet geloven en wat het voor je kan betekenen.

Jurre Machielsen is sinds 2015 gefascineerd door Bitcoin en Blockchainconcepten en kijkt vanuit een innovatieperspectief naar deze technologische ontwikkeling. Hij is co-founder van Colecti (een NFT marktplaats), Liskscan (een block explorer) & Lisk Center Utrecht (blockchain coworkspace).

Hij heeft beloofd helder uit te legen waar deze ontwikkelingen vandaan komen, wat je er nu al mee kunt en welke kant het mogelijk opgaat in de toekomst.

Voor meer informatie en aanmelden: www.cursusprojectamerongen.nl (en omstreken)

Locatie