Beter slapen kun je leren!
Beter slapen kun je leren! iStock

Beter slapen kun je leren!

dinsdag 18 oktober 2022 19:30 t/m 21:00

Wil je weten hoe slaap ‘werkt’? Heb je last van slaapproblemen en ben je benieuwd hoe je de kwaliteit van slaap kunt verbeteren? Dan is deze lezing echt iets voor jou! Onderwerpen die in de lezing aan bod zullen komen zijn: wat is slaap, wat is gezonde slaap, hoeveel slaap is er nodig, wat is slapeloosheid en wat doet een slaapoefentherapeut? En natuurlijk krijg je ook algemene tips en adviezen om de kwaliteit van slaap te verbeteren De lezing wordt gegeven door Melissa Smit-Mater, zij is geschoold als Slaapoefentherapeut. Daarnaast is zij oefentherapeut Cesar en bekkenoefentherapeut en werkzaam bij Oefentherapie Smit in Amerongen, Leersum en Hoevelaken. 

Voor meer informatie: www.cursusprojectamerongen.nl

Locatie