Beter slapen kun je leren!
Beter slapen kun je leren! iStock

Beter slapen kun je leren!

dinsdag 18 oktober 2022 19:30 tot 21:00

Je wilt weten hoe slaap ‘werkt’, hebt misschien last van slaapproblemen en wilt weten hoe je de kwaliteit van je slaap kunt verbeteren. Dan is deze lezing echt iets voor jou! Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn onder meer: wat is slaap, wat is gezonde slaap, hoeveel slaap heb je nodig, wat is slapeloosheid en wat doet een slaapoefentherapeut? En natuurlijk krijg je ook algemene tips en adviezen om de kwaliteit van slaap te verbeteren. De lezing wordt gegeven door Melissa Smit-Mater. Zij is geschoold als slaapoefentherapeut. Daarnaast is zij oefentherapeut Cesar en bekkenoefentherapeut en werkzaam bij Oefentherapie Smit in Amerongen, Leersum en Hoevelaken. 

Locatie