Toneelworkshop: improvisatietheater (voor gevorderden)
Toneelworkshop: improvisatietheater (voor gevorderden) iStock

Toneelworkshop: improvisatietheater (voor gevorderden)

donderdag 13 oktober 2022 19:30 t/m maandag 17 oktober 21:00

Theater is communicatie en communicatie is soms theater; beide raken aan elkaar en dat ontdek je in deze cursus! We bieden een cursus van 7 workshops improvisatietheater aan voor deelnemers die al een beetje of veel ervaring hebben met improviseren. Allerlei vormen van improvisatie komen aan bod. Van rollenspellen in 2-, 3-, of 4-tallen, tot samen een verhaal vertellen etc. Herkenbare, maar ook fictieve situaties komen op een originele en verrassende manier voorbij, Je kunt daarin  veel zelf sturen en uitproberen. Natuurlijk krijg je ook tips om het net eens even anders te doen. (Her)Ontdek samen met de andere deelnemers het plezier in improviseren en hoe dit dichter bij jezelf en bij anderen kunt brengen! Kirsten Benschop is je docente. Zij is al vanaf haar twaalfde actief met haar twee grote passies: toneelspelen en schrijven. Met haar eigen K’onTour Theater reist zij met solovoorstellingen door het land en speelt o.m. in cultuurhuizen, bibliotheken en kerken. Voor meer informatie: www.cursusprojectamerongen.nl (13 en 20 oktober, 3, 10 en 24 november, 1 en 8 december).

Locatie

  • Rijnkapel
    Imminkstraat 1A
    3958cg
    Amerongen