Schubert, aquarel door Pien Verheijden (13)
Schubert, aquarel door Pien Verheijden (13) Bas Verheijden

Pianist Verheijden maakt Schubert af

woensdag 12 oktober 2022 20:00 t/m donderdag 20 oktober 21:20

Op woensdag 12 oktober om 20.00 start het nieuwe seizoen van de Driebergse concertserie MAESTROSvanDICHTBIJ. Pianist Bas Verheijden speelt dan in de Grote Kerk Driebergen de complete Fantasieën voor piano solo van Schubert. Naast de bekende virtuoze Wanderer Fantasie schreef Schubert nog 3 fantasieën die zelden worden uitgevoerd. Eén fantasie werd nooit afgemaakt door Schubert. Verheijden maakte dat werk zelf af. Op 12 oktober kunt u bij de wereldpremière daarvan zijn. Reserveren en info over de andere zes concerten dit seizoen: www.basverheijden.com/maestros-van-dichtbij

Locatie

  • Grote Kerk
    Hoofdstraat 117A
    3971kg
    Driebergen